Hills beach

Hotel Hills posjeduje uredjeno kupalište na Velikoj Ulcinjskoj plaži koje posluje pod nazivom Hills beach i zahvata 232m plaže sa predivnim plažnim barom/restoranom. Velika plaža je duga 12km, široka je i pjeskovita sa prijatnim ambijentom.

Okružena je borovima koji pružaju hladovinu i mirisni užitak tokom vrelih ljetnjih dana. Udaljena je od Hotela Hills oko 500-700m ili 10 min laganog hoda. U borovini odmah pored plaže se nalazi i moderno opremljen Hills kamping sa drvenim bungalovima i prostorom za kampere.

Hills beach sadrži restoran, kao i kompletan plažni mobilijar: 220 suncobrana, 440 ležaljki, 80 baldahina, dječije igralište, tuševe, svlačionice, toalet i sl. Takođe, na obali ima i spasilačku službu radi bezbjednog kupanja gostiju. U toplim ljetnjim danima gosti se mogu osvježiti raznovrsnom ponudom hladnih pića i sladoleda u našem restoranu na plaži, kao i poručiti hranu prema bogatom i raznovrsnom meniju.

Set ležaljki i suncobrana se naplaćuje 10.00e, a baldahin 20.00e. Gosti Hotela Hills ostvaruju popust od 50%. Za goste Hills kampinga, ležaljke i baldahini su uračunati u cijenu.

Pozivamo Vas da iskusite komoditet naših smještajnih jedinica i delicije naših kuvara!

Naše ljubazno osoblje Vas željno iščekuje.

Dvokrevetna Soba

12 soba sa dva odvojena kreveta
kapacitet za 2 osobe

Dvokrevetna Soba +1

8 soba sa velikim ležajem
plus jednim pomoćnim ležajem
kapacitet za 3 osobe

Dvokrevetna Soba +2

8 soba sa velikim ležajem
plus pomoćnim ležajem
kapacitet za 4 osobe

Apartman

4 apartmana sa dve prostorije
i mini kuhinjom
kapacitet za 4 osobe

VIP Apartman

4 apartmana sa tri prostorije
i maxi kuhinjom
kapacitet za 6 osoba

NAJBOLJA PLAŽA

UPOZNAJTE ULCINJ 

PRATITE NAS